Contact informatie

L. Kunst, MD

Straat:  Bruggertweg 3A
Postcode:  7156NB
Plaats:  Beltrum
 Land: Nederland
Telefoonnummer:  +31 (0)544 482 860 tussen 19-20 uur (maandag - vrijdag) 
 e-mail:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Big registratienummer:  09022302801
   
   Heeft u een vraag of toevoeging, gebruik aub het contactformulier

 

Maken van een afspraak: Afspraken kunnen per telefoon gemaakt worden op alle weekdagen tussen 7 en 8 in de avond. Voor patiënten die onder behandeling zijn is de dokter ook tussen deze tijd beschikbaar voor vragen. 

Eerste consult: Het eerste contact is per telefoon. Een patient met een chronische klacht wordt dan uitgenodigd om naar de praktijk te komen. Het wordt aangeraden om zoveel mogelijk bestaande medische informatie over jezelf mee te nemen

 inclusief een lijst van de medicatie die je neemt. Deze kun je krijgen van je eigen huisarts of van je apotheek. Het eerste consult zal alleen betaald hoeven te worden als gedurende dat consult beide partijen tot de conclusie komen dat het starten met de therapie een succes potentieel heeft. Deze afweging wordt gemaakt door de dokter samen met de patiënt. 

 

Routebeschrijving naar de praktijk: De Bruggertweg is een landweggetje in het buitengebied tussen Borculo, Eibergen en Ruurlo in het oosten van Nederland. Het wordt aangeraden om per auto te komen, maar er is een Openbaar vervoer optie. Zorg eerst dat je in Borculo komt. Neem de locale bus lijn 198. Deze rijdt een cirkel route die over de Bruggertweg voert. De chauffeur zal stoppen als u hem dat vraagt. Het tijdschema van de bus is te vinden op hun website www.arriva.nl - zoek op lijn 198.

Medicatie: Deze behandeling is gebaseerd op de stimulatie van het immuunsysteem zodanig dat het lichaam leert om te gaan met het gezondheidsprobleem. Mogelijke invloed van Farmaceutische medicijnen kan de behandeling blokkeren waardoor het geen resultaat zal hebben. Dit betekent dat de patient gedurende de behandeling geen immuniteitsonderdrukkende medicijnen kan nemen. Als dit niet haalbaar is, bijvoorbeeld bij getransplanteerde organen, dan is deze behandeling niet geschikt voor de patiënt. Sommige medicatie kan wel genomen worden tijdens de autovaccinatie. Dit wordt uitgezocht in het eerste consult. 

Duur van de behandeling: Autovaccinatie is geen snelle oplossing. Het behelst een periode waarin het immuun systeem "leert" hoe het om moet gaan met het gezondheidsprobleem. Dit tijdschema gaat dan ook over maanden in plaats van dagen. Om die reden wordt het niet aanbevolen om de therapie te beginnen als er complicaties in de gezondheid op korte termijn verwacht kunnen worden of wanneer patiënten terminaal ziek zijn. In dat stadium is helaas de toepasbaarheid van deze helende therapie verstreken. 

Betaling: Het eerste consult duurt twee uur. Het is essentieel dat de dokter een goed begrip krijgt van de klacht en de geschiedenis van de patiënt. Als de keuze gemaakt wordt om de behandeling te beginnen, dan kost dit eerste consult € 200,00. U betaalt contant en ontvangt een kwitantie. Voor de autovaccinatie injecties die gedaan worden op de praktijk betaalt u € 40,00 per injectie. Injecties kunt u ook zelf thuis doen wat u reistijd en kosten scheelt. Er is een eenmalige rekening voor het klaarmaken van het bloed van € 175,00 . De kosten van de 12 injectienaalden wordt nog apart berekend. Er is geen extra rekening voor verder advies en vragen per telefoon gedurende de periode van de behandeling. Er zijn geen andere kosten aan deze behandeling. 

Andere financiële oplossingen zijn mogelijk voor individuele gevallen en zijn bespreekbaar met de dokter. 

 De kosten van het consult in perspectief....

De volgende prijzen zijn die, die dokters in Nederland mogen rekenen aan de ziektekostenverzekering in het jaar 2013. Dit zijn nog niet de kosten die een ziekenhuis behelzen. (Dit komt van research dat gedaan is door het consumenten programma Vara Kassa: kassa.vara.n/tv. )

1. U heeft een zere keel and een gemeen hoestje. Een bezoek aan een ziekenhuis om een arts gedurende maximaal 10 minuten te spreken kost € 122,30.

2. Als u een diepe snee in uw vinger heeft, dan zal een eenvoudig bezoek voor chirugische hulp bij de eerste hulp € 140,65 kosten, nog los van de kosten van het ziekenhuis. 

3. Deze keer heeft u pijn op de borst en u denkt dat u een hartaanval zou kunnen hebben. U gaat naar de eerste hulp en wordt gezien door een cardioloog. Binnen een uur krijgt u goed nieuws. U heeft geen hart probleem, u heeft gewoon hyperventilatie. De rekening van de dokter alleen - los van de kosten van onderzoek e.d. - is € 184,05

 

Ziektekostenverzekering: In Nederland past deze behandeling niet in een van de protocol categoriën die door door het College van Ziektekostenverzekeraars is bepaald, dus uw consult en behandeling zullen niet vergoed worden. Voor patiënten in andere landen zullen deze moeten kijken